آپشن های جدید استوری اینستاگرام

 

آرشیو کردن استوری

به لطف بخش آرشیو استوری‌ها، از این پس هیچکدام از استوری‌های شما به طور کامل حذف نخواهند شد. همانطور که می‌دانید استوری‌ها بعد از ۲۴ ساعت از صفحه پروفایل شما حذف خواهند شد اما از حالا، استوری‌ها به جای حذف کامل، آرشیو خواهند شد. تفاوت آرشیو شدن با حذف کامل این است که استوری‌ها همچنان برای خود شما قابل مشاهده خواهند بود و تنها از پروفایل و دید فالور‌های شما محو خواهند شد. شما می‌توانید با مراجعه به بخش آرشیو استوری‌ها، تمام استوری‌های خود را مشاهده و در صورت نیاز ذخیره یا بازنشر کنید.

هایلایت کردن استوری (تمدید همیشگی)

اگر تصمیم دارید یک استوری را بیش از ۲۴ ساعت برای کاربران خود به نمایش بگذارید می‌توانید از امکان هایلایت کردن استوری استفاده کنید. در واقع همانطور که در عکس بالا قابل مشاهده است با هایلات کردن استوری بخش جدیدی به پروفایل شما اضافه خواهد شد تا بتوانید استوری‌ها را به صورت همیشگی در آن قرار دهید. دلایل زیادی می‌تواند وجود داشته باشد که یک استوری را به این بخش اضافه کنید. استوری اضافه شده برای همیشه و مانند یک پست عادی در این بخش وجود خواهد داشت و کاربران شما می‌توانند با مراجعه به پروفایل شما، آن‌ها را مشاهده کنند.