آموزش حذف یا دی اکتیو کردن پیج اینستاگرام

 

اگر بنا به هر دلیلی تصمیم گرفته‌اید که اینستاگرام را از زندگی روزمره خود حذف کنید می‌توانید از امکان حذف دائمی یا دی اکتیو کردن موقتی اینستاگرام استفاده کنید. این امر که باید از طریق نسخه وب اینستاگرام صورت بگیرد به ۲ شکل در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این دو حالت هر دو نتیجه یکسانی دارند و با استفاده از آن‌ها اکانت شما به همراه عکس‌ها، ویدیوها و کامنت‌هایتان به‌طور کامل از دنیای اینستاگرام ناپدید می‌شوند. تفاوت این است که در حالت حذف موقت (Deactive) می‌توانید هر زمان که دوست داشتید با ورود دوباره به اکانت، اکانت خود را مجدد فعال کنید. برای این امر بعد از ورود به سایت www.instagram.com و وارد شدن به اکانت خود، به لینک‌های زیر مراجعه کنید.

حذف دائم |  حذف موقت (Deactive)