فیس‌بوک قصد دارد پول مجازی خود با نام «پول جهانی» (GlobalCoin) را در سه ماهه اول سال 2020 رسما راه‌اندازی کند.

بر اساس گزارش‌هایی که در رسانه‌ها منتشر شده، اطلاعات بیشتر در مورد این پول مجازی تابستان سال جاری منتشر شده و اندکی بعد فیس‌بوک آزمایش روی آن را آغاز خواهد کرد. اخبار حاکی از آن است که رمزارز فیس‌بوک در ابتدای عرضه در چندین کشور برای کاربران قابل استفاده خواهد بود و قرار است یک پلتفرم امن و مقرون به صرفه برای پرداخت بدون نیاز به حساب بانکی فراهم کند.

این رمزارز در حال حاضر باید از دست‌اندازهای تکنیکی و مقرراتی زیادی عبور کند تا برای عرضه آماده شود. ماه پیش مارک زاکربرگ رئیس فیس‌بوک با مدیر بانک انگلیس «مارک کارنی» دیدار و در مورد چالش‌ها و ریسک‌های پول مجازی مذکور با او گفتگو کرد.

علاوه بر این فیس‌بوک در حال انجام مذاکراتی با خزانه‌داری آمریکا و موسسات مالی مثل وسترن یونیون است تا مسائل عملیاتی و رگولاتوری برای راه‌اندازی این سیستم پرداخت را مورد بررسی قرار دهد.

ماه گذشته برای اولین بار خبرهایی از مقاصد فیس‌بوک برای ورود به بازار رمزارز منتشر شد. این‌طور به نظر می‌رسد که فیس‌بوک قرار است پول مجازی خود را در قالب Stablecoin، نوعی رمزارز با ارزش ثابت عرضه کند تا نوسانات قیمت همانند سایر پول‌های مجازی بر آن تاثیرگذار نبوده و انجام معاملات با آن راحت‌تر باشد. با این‌حال حتی بدون درنظر گرفتن مشکلات ناشی از نوسان قیمت، فیس‌بوک همچنان راه پر فراز و نشیبی برای جلب اعتماد کاربران نسبت به پول جهانی خود در پیش دارد و خدشه‌هایی که طی این مدت به خاطر نقص‌های امنیتی بر پیکر اعتماد کاربران این شبکه اجتماعی وارد شده گواهی بر این موضوع است.

فیس‌بوک در حال حاضر تمرکز خود را روی توسعه پول مجازی در هند گذاشته، چرا که این شرکت می‌خواهد برای کارگران هندی که در کشورهای دیگر مشغول به کار هستند این امکان را به وجود بیاورد تا از طریق واتس‌اپ درآمد خود را برای خانواده‌هایشان در هند ارسال کنند. اما فیس‌بوک برای این کار راه سختی در پیش دارد چرا که ذهنیت موجود در هند درباره رمزارزها چندان هم مناسب به نظر نمی‌رسد.

اخیرا دولت هند به دنبال تصویب لایحه‌ای برای ممنوع کردن داد و ستد از طریق رمزارزهاست و این لایحه تحت قانون منع پولشویی مراحل قانونی خود را طی می‌کند.

 

 

برای دیدن مطالب فناوری بیشتر اینجارا کلیک نمایید.

منبع خبر