رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در گفتگو با دیجیاتو از برخورد قاطع این اتحادیه با شرکت‌های گارانتی‌کننده موبایل که به وظایف خود در قبال تعهدات‌شان عمل نمی‌کنند خبر داد. «مهدی محبی» می‌گوید شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گارانتی وظایفی دارند و باید بر این وظایف پایبند بمانند. او باور دارد مواردی چون نبود قطعات و یا مسائلی از این قبیل در خدمت دهی آنها نباید تاثیر گذار باشد.

با ورود گسترده موبایل‌های مسافری و بدون خدمات پس از فروش به بازار موبایل ایران، خدمات گارانتی هم از اهمیت کمتری پیدا کرد اما اکنون که ورود انبوه این دستگاه‌ها متوقف شده است، کاربران، مسئولان را با این پرسش مواجه می‌کنند که چرا باید هزینه بیشتری برای خدمات پس از فروش بدهند؛ خدماتی که به شکل باکیفیت به آنها ارائه نمی‌شود.

رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی اما به دیجیاتو می‌گوید که مردم از طرفی نسبت به برخی وظایف شرکت‌های گارانتی چندان آگاه نیستند و زمانی که خدماتی از سوی این شرکت‌ها نمی‌گیرند فوراً به بازار تعمیرکاران آزاد رو می‌آورند:

«وضعیت قطعات موبایل هم مانند خود بازار موبایل چندان وضعیت مناسبی ندارد. شرکت‌ها مثل قبل نمایندگی مادر را در آنسوی مرزها ندارند تا قطعات خود را تامین کنند. پیش‌تر فقط اپل نماینده مادر نداشت ولی همه برندهای دیگر داشتند. با این وجود این حرف‌ها برای ما ملاک نیست؛ برای اینکه بالاخره شرکت گارانتی کننده در سازمان حمایت یک تعهدی داده و باید به آن عمل کند.»

محبی با اشاره به اینکه فرق اصلی و کاربردی گوشی‌های مسافرتی در برابر موبایل‌ها وارد شده از طریق قانونی در همین نکته خدمات پس از فروش نهفته است، به دیجیاتو می‌گوید که قوانین گارانتی باید اجرا شود و مردم اگر نتیجه‌ای از شرکت گارانتی نگرفتند می‌توانند در اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی موضوع را پیگیری کنند تا مشکلشان توسط کارشناسان این اتحادیه بررسی شود:

«ما مساله را کارشناسی می‌کنیم و به علت اینکه حجم شکایات در روزهای اخیر بالا رفته در سلسله اقداماتی سعی کردیم تا زمان رسیدگی به شکایات مردمی را به حداقل برسانیم و ظرف یک هفته تمام پرونده‌های شکایت آن هفته را حل و فصل کنیم. برای این کار چهار کمیسیون در نظر گرفتیم تا هر هفته به تمامی شکایات رسیدگی کنند.»

 

برای دیدن مطالب فناوری بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

منبع خبر