معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با ارسال نامهای به اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی، درخواست لیستی از حسابهای متعلق به کسبوکارهای دارای پروانه از اتحادیه را کرده است تا مشکل مسدود شدن حسابهای بانکی کسبوکارها را حل کند.
مشکل کسبوکارها اینجاست که برخی مجرمین با کارتهای بانکی سرقتی، اقدام به خرید از سایتها و فروشگاههای اینترنتی میکنند و همین موضوع باعث میشود تا با دستور مراجع قضایی، حساب بانکی کسبوکار به طور کامل مسدود شود که این موضوع در دو سال اخیر همواره یک مشکل برای کسبوکارهای اینترنتی بوده است.
«رضا الفت نسب»، سخنگوی اتحادیه کسبوکارهای مجازی در گفتگو با دیجیاتو اعلام میکند که در دو سال اخیر برخی افراد که از کارتهای دزدی استفاده میکردند، گاهی از یک کسبوکار اینترنتی خریدی را انجام میدادند. اتفاقی که بعد از این کار میافتاد این بود که توسط یک قاضی یا به درخواست پلیس فتا، کل حساب افراد مسدود شود:
«ما چندبار به پلیس فتا اعلام کردیم که اینکار قانونی نیست و مسدودی حساب باید به اندازهای باشد که از کارت برداشت شده، نه اینکه کل حساب مسدود شود. برای مثال این مشکل برای نتبرگ پیش آمده است و دسترسی به ۲۰ میلیون تومان پول این شرکت به خاطر یک مشکل ۱۵۰ هزار تومانی مسدود شده است.»
او در ادامه گفت: «پلیس فتا اقدامی در این رابطه انجام نداد اما اکنون خوشبختانه دادستانی کل کشور به این موضوع ورود کرده است. دادستانی از ما خواسته کسبوکارهایی که پروانه کسب اتحادیه را دارند و مشخصات حساب آنها را معرفی کنیم تا از این پس شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.»
او خبر میدهد که اکنون با این اقدام، حتی اگر مشکلی برای حساب به وجود آید و با کارت بانکی دزدی پولی به آن واریز شود، مسدودی به میزان همان مبلغ خواهد بود و کل حساب مسدود نخواهد شد: «این یک اتفاق بسیار خوب است که خود آقای جاویدنیا شخصاً آن را پیگیری کردهاند.»
پیش از این «علیرضا صادقیان» مدیرعامل نت برگ و «امین امیرشریفی» مدیرعامل کافه بازار در حسابهای توییتر خود اعلام کرده بودند که حساب بانکی آنها به دلیل شکایتهای اینچنینی به شکل کامل مسدود شده است.
منبع خبر