در مدیای سرگرمی underrated یکی از کلمات پرکاربرد است و اصطلاحا هم به چیزهایی میگویند که دستکم گرفته شدهاند. حالا این دست کم گرفته شدن میتواند از لحاظ فروش یک اثر باشد یا امتیازات پایینی که گرفته، بهطور کلی آثاری که باید بیشتر از این به آنها توجه میشد. در دنیای بازیهای موبایل هم از این دست آثار کم نداریم.
بهترین بازیهای اندرویدی که در گوگل پلی حضور ندارند
نگاهی به Call of Duty Mobile؛ کانترهای در پوسته کال آو دیوتی، خداحافظ
عناوینی که کیفیت بالایی دارند ولی به هر دلیلی نتوانستند آنگونه که باید به موفقیت برسند. قبلا در دو قسمت به بهترین آثار خارجی با این مشخصات پرداخته بودیم اما اینبار به سراغ بازیهای ایرانی رفتهایم. اگر میخواهید با ساختههای بازار داخل که با وجود کیفیت بالا آنطور که باید دیده نشدند، آشنا شوید مطلب پیشرو را از دست ندهید.
پارادوکس
بازی آفلاین است
تک تک بخشهای «پارادوکس» تداعی کننده نام بازی هستند؛ استفاده از رنگ سیاه و سفید، خشونت بیپردهاش با وجود ظاهر گولزنندهای که دارد، نوع حرکت شخصیتها و البته سختی زیادش که از دل مکانیزمهای ساده گیمپلی آمده است. سازنده خیلی خوب توانسته پارادوکس را در عنوانش تعریف کند و با استفاده از آن یکی از بهترین بازیهای ایرانی را بسازد.
در پارادوکس کنترل دو کاراکتر را به صورت همزمان دارید که عکس جهت یکدیگر و به صورت وارونه حرکت میکنند. بنابراین اگر روی یکی از فلشها کلیک کرده یا دکمه پرش را فشار دهید، دو شخصیت سیاه سفید داستان با هم واکنش نشان میدهند. اگر هر دو کاراکتر سالم به مقصد برسد، مرحله تمام میشود.
- The Paradox
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: Indie Planet
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 15.4 مگابایت
مگنیس
بازی آفلاین است
اگر پاییزان با «پسرخوانده» تواناییهایش در ارائه یک تجربه اعتیادآور از دل کلیشهها را به رخ کشید، قبل از آن با «مگنیس» ثابت کرد که در ساخت عناوین خلاقانه هم تبحر زیادی دارد. مگنیس کنترل رباتی با همین نام را به بازیکن میدهد که در مسیری عمودی باید موانع را پشتسر بگذارد. حالا بخش خلاقانه ماجرا کجاست؟
مگنیس قرینه دست بازیکن حرکت میکند. اگر با انگشتتان صفحه موبایل را لمس کرده و آن را به سمت راست بکشید، مگنیس به سمت چپ میرود. نکته بعد هم به سیستم سلامتی بازی برمیگردد. برخلاف دیگر آثار هم سبک که برخورد با اجسام محیط مرگ شخصیت اصلی را به همراه دارد، در اینجا مگنیس با هر ضربه بزرگتر شده و اگر این اتفاق بیش از حد بیافتد، منفجر میشود.
- مگنیس
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: پاییزان
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 25.2 مگابایت
بدو دهقان بدو
بازی آفلاین است
به موفقیت نرسیدن بدو دهقان بدو، یکی از غیرمنتظرهترین اتفاقات سال ۹۶ بود که حتی روی حیات استودیو سازنده هم تاثیر منفی گذاشت. بازی داستان ایرانی و معروفی را بهتصویر کشیده، در جشنواره بازیهای ویدیویی تهران و نمایشگاه TGC توجهات زیادی را به خود جلب کرد و ظاهرش هم آنقدر جذاب است که حتی تصاویرش میتواند مخاطب را جذب کند.
بدو دهقان بدو نقش ریزعلی خواجوی، معروف به دهقان فداکار، را به بازیکن میدهد و همانند داستان اصلی در اینجا نیز باید جلوی برخورد قطار با کوه را بگیرید؛ با دکمههای سمت چپ سرعت حرکت ریزعلی را کم یا زیاد کنید، با دکمه سمت راست از روی موانع بپرید و البته مراقب مشعل نیز باشید. برای دانلود بازی ایرانی بدو دهقان بدو میتوانید به کافهبازار بروید.
بدو دهقان بدو
بدو دهقان بدو
- بدو دهقان بدو
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: تی تو تم
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 55.5 مگابایت
اسپلش تون
بازی آفلاین است
اسپلش تون همان کلونی است که باید به محبوبیت برسد، نه این بازیهای بیکیفیتی که کچ اپ و بقیه آرکیدسازها از روی aa میسازند. بازی هرچند هسته اصلی گیمپلیاش بیشباهت به aa نیست اما همزمان با تزریق ایدههای جدیدتر و ارائه یک تجربه بصری/شنیداری فوقالعاده جذاب توانسته نسبت به منبع الهامش، متفاوتتر ظاهر بشود.
بازی در محیطی دایرهای شکل اتفاق میافتد و تنها وظیفه بازیکن این است تا با پرتاب چاقو به سمت موجودات درون این دایره، همه آنها را از بین ببرد؛ چاقو دور محیط میچرخد و هر وقت که فرصت را مناسب دیدید کافیست روی صفحه بزنید تا چاقو پرتاب شود. بعد از اینکه همه شخصیتها را زدید به محیط بعدی میروید و این چرخه هم تا زمانی که ببازید ادامه پیدا میکند.
- اسپلش تون
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: استودیو بازی سازی سیمرغ
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 25.1 مگابایت
BMY
بازی آفلاین است
میخواهم رو راست باشم؛ توضیحات کلی بازی ایرانی BMY در نگاه اول خستهکننده و تکراری بهنظر میرسند. در هر مرحله از BMY برای چند ثانیه دایره باید از دست تیغهها فرار کند، ایدهای که بارها مشابهش را در بازیهای موبایل دیدهایم. با این حال دو ویژگی بازی را از دست کلیشهها نجات داده است: سیستم کنترل و سختی زیاد.
بازی برای حرکت شخصیت اصلی از ژیرسکوپ استفاده کرده و بنابراین اگر میخواهید دایره را جابهجا کنید باید تلفن را تکان دهید. این مسئله در کنار نوع طراحی مرحلهها و سرعت زیاد تیغهها که هر دو روی افزایش سختی تاثیر مثبت گذاشتهاند باعث شده تا BMY به یکی از هیجانانگیزترین آرکیدترینهای گوشی تبدیل بشود. بنابراین فریب ظاهرش را نخورید.
- BMY
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: BlazingFallGames
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 31.6 مگابایت
پاپالند: فرار کله ها
بازی آفلاین است
پاپالند از همان منوی اولیهاش میخواهد معمولی نباشد و آنقدر هم در این منحصر بهفرد بودن موفق است که بعد از چند دقیقه ناخواسته عاشق بازی میشوید؛ بازی با داستانش به اندازه Plants Vs Zombies عجیب بوده و به لطف طراحی هنری، افکتهای صوتی و تا حدودی ایدههای گیمپلی عنوانی «اوریجینال» به حساب میآید.
در پاپالند نقش کلهها را دارید و هر بار که بازی را آغاز میکنید، باید مراقب باشید تا طعمه بیگانهها نشوید؛ با نگه داشتن سمت راست یا چپ صفحه کله به جهتی که خواستید پرواز میکند و اگر هم هر دو را بگیرید، او مستقیم بالا میرود. در این بین نیز بیگانهها از پایین تیراندازی میکنند. در کنار از کافه بازار، برای دانلود بازی ایرانی پاپالند میتوانید از گوگل پلی و اپ استور هم اقدام کنید.
- پاپالند: فرار کله ها
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: نووا گیمز
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 267.3 / 37.6 مگابایت
منبع خبر