استخراج رمزارز به جای جنگهای سنتی میان کشورها؛ ایدهای جذاب برای بهبود اوضاع جهان
یکی از مقامات نیروی فضایی ایالاتمتحده، توصیههای نظامی جسورانهای برای پنتاگون دارد: فعالیت در حوزهی استخراج رمزارز بهجای جنگ.
جیسون لوری، کارشناس ارشد نیروی فضایی که از مؤسسهی فناوری ماساچوست فارغالتحصیل شده است، پایاننامهی خود را بهعنوان کتاب منتشر کرد که ماه گذشته به پرفروشترین کتاب تبدیل شد. پایاننامهی او با موضوع آیندهی اقدامات نظامی جهانی در استخراج رمزارز، منتشر شد.
تصویری از یک جمله روی سند آکادمیک ۴۰۰ صفحهای لوری، باعنوان «نرمافزار؛ نظریهای بدیع درمورد پیشبینی قدرت و اهمیت استراتژیک ملی بیت کوین» وجود دارد که تحلیلهایی درمورد آن مطرح شده است.
لوری در جنگ نرم، موضوع اثبات کار را پیش میکشد، مکانیزم اجماع که زیربنای بیت کوین است و از پردازندههای پرقدرت برای تأیید مالکیت توکنهای معین بهره میبرد. بهطور خاص، او استدلال میکند اگر دولتها بتوانند در رقابتهای این حوزه شرکت کنند، امکان اجتناب از رقابتهای دیگر مثل جنگهای سنتی را خواهند داشت.
به گزارش فیوچریسم، شاخهای روی جلد کتاب لوری، استعارهای است که از آن برای نمایش نوعی رقابت جهانی در حوزهی استخراج رمزارز میان دولتها استفاده کرده است. در استعارهی شاخ، برندهی نبردهای ماینینگ به تعداد توکنهای از پیش تعیینشده و همچنین انتشار بلوک بعدی تراکنشها دست خواهد یافت.
درحالیکه نمیتوان لوری را بهدلیل تصور جهانی بدون جنگهای سنتی تحسین نکرد، اما مشکلی در نظریهی او وجود دارد؛ استخراج رمزارز در بسیاری از موارد به محیطزیست آسیب میرساند و کارشناسان از مدتها قبل پیشبینی کردهاند تخریب بیشتر محیطزیست باعث بدتر شدن وضع خواهد شد.
بیشک اگر انسانها بهدلیل درگیریهای سیاسی از کشتن یکدیگر دست بردارند، بسیار عالی خواهد بود اما اگر با همین روند به تخریب طبیعت و سیارهی زمین ادامه دهیم، این نوع رقابتها بدون در نظر گرفتن اینکه آیا ارتشها وارد حوزهی استخراج رمزارز خواهند شد یا خیر، به نتیجه نخواهد رسید.