یکی از محصولات جالب‌ حاضر در نمایشگاه CES 2019، صندلی ماساژور Lamborghini است که توجه بسیاری از بازدیدکنندگان را به‌خود جلب کرده است.

گاهی اوقات ممکن است از صرف هزینه‌ی سرسام‌آوری سی هزار دلاری برای یک صندلی پشیمان شوید؛ اما این‌بار وضعیت فرق می‌کند. وقتی در صندلی ماساژوری بنشینید که از بیرون شبیه لامبورگینی به‌نظر می‌رسد، پشیمان نخواهید شد؛ حتی اگر هزینه‌ی زیادی را هم برای آن صرف کرده باشید.

اگر نمایشگاه CES 2019 را مکانی برای نمایش جدیدترین فناوری‌ها و محصولات الکترونیکی روز دنیا به‌شمار بیاوریم، صندلی ماساژور لامبورگینی به‌راحتی در بین بهترین‌های این همایش جای می‌گیرد. صندلی ماساژور LBF-750 را که بادی‌فرند (Bodyfriend) ساخته است، محصولی بسیار پریمیوم به‌شمار می‌آید. بادی‌فرند شرکتی است که کارش را از کره‌‌جنوبی آغاز کرد و اکنون دفتر مرکزی آن به لس‌آنجلس تغییرمکان داده است.

این صندلی ماساژور که ظاهرا طراحی آن الهام‌گرفته از خودرو لامبورگینی اونتادور رودستر است، تاحدزیادی همچون شخصیت بامبلی در سری‌ فیلم‌های تبدیل‌شوندگان به‌نظر می‌رسد و از خطوطی براق به‌همراه لبه‌های تیز بهره می‌گیرد. در طراحی این صندلی، دقت زیادی به‌خرج داده شده، تا‌حدی که حتی دکمه‌ای برای روشن‌کردن نیز در آن قرار داده شده که با فشاردادنش، صدای جذابی تولید می‌شود و حس نشستن در اَبَرخودرو را به‌ شما منتقل می‌کند.

بااین‌همه، جذابیت این محصول فقط به شکل ظاهری آن محدود نمی‌شود و LBF-750 از ویژگی‌های بسیار مفیدی برای ماساژ بهره می‌گیرد. سازنده‌ی این محصول از نوع ماساژدادن آن به‌عنوان «ماساژ چهاربُعدی» یاد می‌کند. افرادی که آن را تجربه کرده‌اند، شدیدا از لذت‌بخش‌بودنش تعریف کرده و آن‌ را محصولی بسیار جذاب نامیده‌اند. اگر کسی در قسمتی از بدنش احساس درد کند، می‌تواند در این صندلی بنشیند و آن را به‌طور ویژه شخصی‌سازی کند تا تنها آن بخش از بدنش را ماساژ دهد.

صندلی ماساژور لامبورگینی همچنین از سیستم صوتی قدرتمند با توانایی اتصال به پخش‌کننده‌ها به‌صورت بی‌سیم بهره می‌برد و می‌تواند لحظاتی فراموش‌نشدنی به کاربر هدیه کند. نکته‌ی جالب دیگر این‌ است که درصورت تمایل به حفظ الگوی ماساژ اختصاصی، می‌توانید به‌راحتی با اثرانگشت خود آن را ذخیره کنید.
منبع خبر