«اینستاگرام» با ارسال بیانیه‌ای برای «دیجیاتو» می‌گوید که هشدار به کاربران در زمان جستجوی هشتگ «fasting#» به مفهوم روزه‌داری را حذف کرده است. ماجرا از این قرار بود که در روزهای گذشته اگر هشتگ fasting# را جستجو می‌کردید، اینستاگرام پیغام هشداری را با عنوان «می‌توانیم به شما کمک کنیم؟» نمایش می‌داد و سپس توضیح می‌داد آنچه در حال جستجویش هستید، می‌تواند برای شما مضر باشد و حتی منجر به مرگ‌تان شود.

 

اکنون اگر یک کاربر هشتگ خودکشی (Suicide) را جستجو کند، اینستاگرام همین هشدار را به نمایش می‌کشد و پیشنهاد کمک می‌دهد. اما این شبکه اجتماعی چرا در ماه رمضان هشداری مشابه را در رابطه با روزه‌داری به کاربران نشان می‌دهد؟ یک سخنگوی اینستاگرام در پاسخ به همین پرسش، این بیانیه را در اختیار دیجیاتو قرار داد:

 

«به عنوان یک جامعه جهانی، اغلب استفاده‌های گوناگون و تفسیرهای متفاوتی از هشتگ‌ها و مقررات مربوط به آنها می‌بینیم. ما درک می‌کنیم که استفاده از fasting# یک عبارت مرسوم در طول ماه مبارک است، و پیغامی که در این زمان به نمایش درآمد مناسب نبود. اکنون پیغام هشدار را از fasting# حذف کرده‌ایم و بابت هرگونه سوتفاهم عذر می‌خواهیم.

می‌خواهیم جامعه جهانی ما قادر باشد برای به اشتراک گذاری سنت‌ها و اعمال خوب خود در طول ماه رمضان به اینستاگرام بیاید. به همین دلیل است که برای اولین بار افکت دوربین رمضان را در اینستاگرام تحت عنوان کمپین MonthofGood# راه‌اندازی کرده‌ایم.»

اما اساساً این اتفاق از کجا سرچشمه گرفته بود؟ سخنگوی اینستاگرام در همین رابطه نیز چند موضوع را به عنوان پیش زمینه‌ی رخ دادن چنین اتفاقی، به این شکل بیان می‌کند:

 

گاهی اوقات مردم در زبان انگلیسی از fasting# استفاده می‌کنند تا در مورد تجربیات خود از ایجاد اختلال در غذا خوردن صحبت کنند. به همین دلیل است که ما چنین پیغامی را نشان می‌دادیم و از آنها می‌پرسیدیم که آیا به پشتیبانی نیاز دارند یا خیر.
ترویج محتوا یا تشویق افراد به ایجاد اختلال در غذا خوردن، برعلیه سیاست‌های ماست و حذف خواهد شد، هرچند ما قطعاً اجازه می‌دهیم تا درباره تجربیات خود با هدف بهبود، صحبت کنند.
مسائل مربوط به فرهنگ و زبان، در رویکرد ما به هشتگ‌ها اهمیت پیدا می‌کند - برای مثال این پیغام برای هشتگ‌های عربی و فارسی مثل صوم، sawm و روزه نمایش داده نمی‌شد.
اینستاگرام در سال ۲۰۱۲ تغییرات زیادی را در پلتفرم خود برای جلوگیری از «زیان زدن کاربران به خود» ایجاد کرده است. به همین ترتیب بعضی از عبارت‌ یا هشتگ‌ها به شکل کلی قابل جستجو نیستند و برخی هشتگ‌های دیگر از جمله هشتگ‌های تشویق کننده برای ایجاد اختلال در غذا خوردن با هدف لاغری، با یک پیغام هشدار مواجه می‌شوند.

نشریه گاردین اوایل سال ۲۰۱۹ در مقاله‌ای که با چندین متخصص گفتگو کرده بود، به این نتیجه رسیده بود که تلاش اینستاگرام برای جلوگیری از پست‌های مشوق برای ایجاد اختلال در غذا خوردن به هیچ وجه کافی نیست. در نتیجه می‌توان ریشه نمایش این هشدار را در چنین مسائلی جستجو کرد. هرچند با پیگیری‌های دیجیاتو، اینستاگرام اکنون هشدار یاد شده را از هشتگ fasting حذف کرده است.

 

برای دیدن مطالب فناوری بیشتراینجارا کلیک نمایید.

منبعخبر