سال گذشته کوالکام از چیپست اسنپدراگون XR1 مختص دستگاه های واقعیت مجازی رونمایی کرد، اما هنوز هیچ دستگاهی به بازار نیامده که از آن استفاده کند. حالا این شرکت طی نمایشگاه Augmented World Expo، اقدام به معرفی هدست Smart Viewer Reference Design کرده. هدست واقعیت مجازی کوالکام آمده تا زمان توسعه هدست های واقعیت مجازی و افزوده را کاهش دهد.

این هدست قرار است مرجعی برای طراحی دیگر هدست ها با استفاده از چیپ کوالکام باشد
علاوه بر این ظاهراً هدست واقعیت مجازی کوالکام پتانسیل زیادی دارد و هرچه از یک پوشیدنی واقعیت مجازی یا افزوده بخواهیم در خود جای داده. این هدست طوری طراحی شده تا از طریق تترینگ USB بار پردازشی را با یک تلفن هوشمند یا کامپیوتر تقسیم کند. این قابلیت به هدست کوالکام این امکان را می دهد تا 6 جهت آزادی حرکت (6DoF) در مقیاس اتاق را برای کاربر فراهم کند. علاوه بر این امکان انواع تعامل با اشیا از طریق ژست های حرکتی در محیط مجازی وجود دارد.

کوالکام برای رقابت با هدست واقعیت مجازی Vive Pro Eye اچ تی سی هم به سراغ شرکت Tobii رفته تا امکان ردیابی چشم را به دستگاهش اضافه کند.

 

از قابلیت های دیگر این هدست پشتیبانی از کنترلرهای 6DoF، حالت کم مصرف مستقل برای استفاده های سبک مانند فیلم تماشا کردن، بازی کردن و غیره است. هدست واقعیت مجازی کوالکام همچنین به یک صفحه نمایش با رزولوشن 2K برای هر چشم مجهز شده که دارای حداکثر نرخ رفرش 72 هرتزی هستند.

کوالکام هنگام معرفی اسنپدراگون XR1 وعده عملکرد بهتر برای دستگاه های واقعیت مجازی مجهز به این چیپ را داد، اما با وجود گمانه زنی ها مبنی بر استفاده هدست هایی مانند هولولنز 2 مایکروسافت از این چیپ، طی این یک سال هیچ شرکتی از آن در محصولاتش استفاده نکرده. در نتیجه کوالکام در واقع یک طراحی مرجع برای راهنمایی دیگر کمپانی ها برای استفاده از چیپستش ارائه کرده و امیدوار است عرضه هدست های واقعیت مجازی و افزوده شرکت های دیگر را بیش از پیش سرعت دهد. انتظار می رود هدست های مبتنی بر این طراحی در سال 2020 روانه بازار شوند.

 

برای دیدن مطالب فناوری بیشتراینجارا کلیک نمایید.

منبعخبر